Φραγκίσκος - Φωνή, Ακουστική κιθάρα

Ο εγκέφαλος

Γράφει μουσική από το 2000 και έχει συνθέσει το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών του συγκροτήματος και είναι ο πλέον δημοφιλής στο StandBy κοινό.
30φυλλος - Βιολί

Ο Μαέστρος

Καθηγητής βιολιού με δίπλωμα στο κλασσικό, έχει συμμετοχή σε πολλά σχήματα με γνωστούς καλλιτέχνες (Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Τσακνής, Καπνίσης), σε συναυλίες στην Αθήνα και την επαρχεία (Αρχιτεκτονική Γκάζι, Ρυθμός stage, Βόλος, Κατερίνη), έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση σε τηλεοπτικές σειρές και έχει συνθέσει κάποια από τα τραγούδια των StandBy.


Παναγιώτης - Μπάσο

Ο ανεκδοτάκιας

Αυτοδίδακτος μπασίστας με ρεπερτόριο σε διάφορα ήδη μουσικής (ροκ, ποπ, έντεχνο…) και πολλές συμμετοχές σε συγκροτήματα (The Banned, Odd One Out, One Night Band) σε γνωστές μουσικές σκηνές (Όνομα του Ρόδου, After Dark, Mike’s Irish Bar, Rodeo, Ghost House).


Δημήτρης - Ντραμς

Ο επαγγελματίας

Επαγγελματίας ντράμερ που έχει γράψει session σε διάφορα σχήματα, έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες (ELYSION - 3 χρόνια, Νίκος Μίχας - 2 χρόνια, μουσικούς από το σταθερό σχήμα του Σταυρού του Νότου…), και έχει κάνει live τόσο στην Αθήνα όσο και την επαρχεία (Void, Σταυρός του Νότου, Οξυγόνο live, amita motion live tour σε Ο.Α.Κ.Α. – Πάτρα – Κρήτη…).


 


Ισίδωρος - πλήκτρα, τρομπέτα

Ο ευέλικτος

Μουσικός που μπορεί να παίξει κυριολεκτικά τα πάντα (ποπ, ροκ μέχρι και ρεμπέτικα!) με τα πάντα (πνευστά, κρουστά, έγχορδα), συμμετέχει στη φιλαρμονική ορχήστρα της Τήνου και έχει συμμετοχές σε επιτυχημένα στο παρελθόν (Elven Kind).Πάνος - Ηλεκτρική Κιθάρα

Ο δάσκαλος

Συνθέτει μουσική έχοντας στο ενεργητικό του ένα δίσκο («Πορτραίτα από συνήθεια» 2008) ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο studio για το επόμενο album του, παραδίδει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και είναι lead guitar σε πολλά συγκροτήματα που εμφανίζονται στην Αθήνα.


Μαίρη - Φωνή

Η Φουστέιρα

Τραγουδίστρια σε ροκ και έντεχνο ρεπερτόριο που για πολλά χρόνια έπαιξε σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας (Αρχιτεκτονική Ζωγράφου, Σταυρός του Νότου…).
MC LIO - φωνή hip hop / ραπ

Ο Ράπερ

Συνθέτει και ερμηνεύει τραγούδια hip hop, έχει τραγουδήσει σε πολλά album των StandBy και με πολλές συμμετοχές ως guest σε live σχήματα ενώ έχει ηχογραφήσει και πολλά τραγούδια ως μέλος των Colpo Grosso («Φλόγα», «Ε Ναι λοιπόν»…).