Φραγκίσκος - Φωνή, Ακουστική κιθάρα

Ο εγκέφαλος

Γράφει μουσική από το 2000 και έχει συνθέσει το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών του συγκροτήματος και είναι ο πλέον δημοφιλής στο StandBy κοινό.


30φυλλος - Βιολί

Ο Μαέστρος

Καθηγητής βιολιού με δίπλωμα στο κλασσικό, έχει συμμετοχή σε πολλά σχήματα με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και έχει τον πρώτο λόγο στην ενορχήστρωση των τραγουδιών.


Παναγιώτης - Μπάσο

Ο ανεκδοτάκιας

Αυτοδίδακτος μπασίστας με ρεπερτόριο σε διάφορα ήδη μουσικής (ροκ, ποπ, έντεχνο…) και πολλές συμμετοχές σε συγκροτήματα (The Banned) σε γνωστές μουσικές σκηνές.


Δημήτρης - Ντραμς

Ο επαγγελματίας

Επαγγελματίας ντράμερ που έχει γράψει session σε διάφορα σχήματα, έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες (Νίκος Μίχας, C-Real), με live σε όλη την Ελλάδα.


 


Ισίδωρος - πλήκτρα, τρομπέτα

Ο ευέλικτος

Μουσικός που μπορεί να παίξει κυριολεκτικά τα πάντα (ποπ, ροκ μέχρι και ρεμπέτικα!) με τα πάντα (πνευστά, κρουστά, έγχορδα), συμμετέχοντας και στη φιλαρμονική ορχήστρα της Τήνου.


Πέτρος - Ηλεκτρική Κιθάρα

Ο δάσκαλος

Ο βασικός κιθαρίστας του συγκροτήματος παραδίδει μαθήματα κιθάρας και ταυτόχρονα συμμετέχει σε εναλλακτικά σχήματα και μουσικές συναντήσεις της Τήνου.


Μαίρη - Φωνή

Η Φουστέιρα

Τραγουδίστρια σε ροκ και έντεχνο ρεπερτόριο που για πολλά χρόνια έπαιξε σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας (Αρχιτεκτονική Ζωγράφου, Σταυρός του Νότου…).


MC LIO - Ηip hop / ραπ

Ο Ράπερ

Συνθέτει και ερμηνεύει τραγούδια hip hop, έχει τραγουδήσει σε πολλά album των StandBy και με πολλές συμμετοχές ως guest σε live σχήματα ενώ θεωρείται μέλος των Colpo Grosso.